Jump to content


Photo

Exchange 2013 - Outlook problems

exchange 2013 ADC Outlook front end

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Roderick Agius

Roderick Agius
  • Members
  • 1 posts

Posted 02 March 2015 - 04:48 AM

Hi,

I have an Exchange 2013 setup with 2 multirole servers configured with a DAG and having the front end services connected to a Barracuda 340 ADC. The ADC is configured with the settings provided by Barracuda but as soon as I reboot one of the servers I have some users having their Outlook clients getting disconnected from Exchange. Outlook will re-connect after approx 20 minutes or as soon as the Outlook client is closed/re-opened. This is how Barracuda support intend to fix my problem!!!

 

Development team took a look at the configuration on ADC and everything is fine to them. To them this is purely a Outlook issue since new clients are able to connect to the working server. ADC cannot control outlooks behavior. It may be an inconvenience to you to, restart outlook and reconnect but this is not a problem with the ADC.

 

So, any of you guys had a similar problem and was able to deal with it better than having 500 people close and open Outlook after every node reboot?

 

Thank you,

Roderick



#2 Sajeev Chandrapragasam

Sajeev Chandrapragasam
  • Members
  • 49 posts

Posted 08 March 2015 - 07:56 PM

What is the firmware version of your Barracuda 340 ADC?



#3 Sajeev Chandrapragasam

Sajeev Chandrapragasam
  • Members
  • 49 posts

Posted 08 March 2015 - 08:08 PM

I would like you to check both the links below.

 

https://techlib.barr...c/msx2013deploy

 

http://support.microsoft.com/kb/2995145