Jump to content


Photo

Devices unable to synchronise over the WAN


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 Ben Wood

Ben Wood
  • Members
  • 3 posts

Posted 02 July 2015 - 10:15 AM

We have two Barracuda backup devices Model: BBS 690, both running firmware version 6.0.06. They were originally both on the same local site while we were testing them, had no issues with synchronisation.

We have now moved one of the devices to a remote site and since then the devices cannot see each other, wont synchronise, wont ping etc.

The default routers on both sites have the correct routes in place and we can ping any other device on both sites over the WAN. We can also ping both devices locally, so its definitely an issue with the WAN. Has anyone come across this issue before.



#2 Harshan Rajan

Harshan Rajan
  • Barracuda Team Members
  • 37 posts

Posted 02 July 2015 - 01:41 PM

Hi Ben,

 

Can you please let me know the serial numbers of your Barracuda Backup units and your contact information?

Also, please let me know if the devices are connecting through a Barracuda Link Balancer.

 

regards,

 

Harshan



#3 Ben Wood

Ben Wood
  • Members
  • 3 posts

Posted 03 July 2015 - 03:18 AM

Hi Harshan,

 

The serial numbers are BAR-BS-598163 and BAR-BS-616236.

 

Contact number is 01752 636350. You can speak to myself or my colleague Jonathan Brickell who actually set the devices up.

 

The devices do not connect through a Barracuda Link Balancer.



#4 Ben Wood

Ben Wood
  • Members
  • 3 posts

Posted 06 July 2015 - 04:12 AM

Hi

 

Is there any update on this?