Jump to content


Photo

Client to Site & MSAD authentification - Skip duplicate Authentication Login

Client to Site & MSAD

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Mihail Butnari

Mihail Butnari
  • Members
  • 2 posts

Posted 20 September 2018 - 06:30 AM

help me pls, 

i was configured Client-to-Site VPN Connection on F380 (firmvafe 7.1.2-104), with local authentication scheme it work well, but with MSAD a have errors "

 

20-Sep-18 11:26:01 Info Session Added wanopt rule default on index 0

20-Sep-18 11:26:01 Info Session Login: barracuda.test{ZRUDIA}
20-Sep-18 11:26:01 Info Session Found ClientID: ZRUDIA
20-Sep-18 11:26:01 Info Session PHS: authentication request(74) scheme=msad user=barracuda.test (188.214.231.90:50515 Login 'barracuda.test') timeout=10
20-Sep-18 11:26:03 Info Session Login: barracuda.test{ZRUDIA}
20-Sep-18 11:26:03 Info Session Found ClientID: ZRUDIA
20-Sep-18 11:26:03 Info Session PHS: Skip duplicate Authentication Login=barracuda.test
20-Sep-18 11:26:03 Info Session Login: barracuda.test
20-Sep-18 11:26:03 Info Session PHS: Skip duplicate Authentication Login=barracuda.test
20-Sep-18 11:26:05 Info Session Login: barracuda.test
20-Sep-18 11:26:05 Info Session PHS: Skip duplicate Authentication Login=barracuda.test
20-Sep-18 11:26:05 Info Session Login: barracuda.test
20-Sep-18 11:26:05 Info Session PHS: Skip duplicate Authentication Login=barracuda.test
20-Sep-18 11:26:05 Info Session Login: barracuda.test
20-Sep-18 11:26:05 Info Session PHS: Skip duplicate Authentication Login=barracuda.test
20-Sep-18 11:26:09 Info Session Login: barracuda.test
20-Sep-18 11:26:09 Info Session PHS: Skip duplicate Authentication Login=barracuda.test
20-Sep-18 11:26:10 Info Session Login: barracuda.test{ZRUDIA}
20-Sep-18 11:26:10 Info Session Found ClientID: ZRUDIA
20-Sep-18 11:26:10 Error Session PHS: authentication request failed(internal): Timeout (188.214.231.90:50515 Login 'barracuda.test')
20-Sep-18 11:26:10 Info Session Login: barracuda.test
 
can anyone help me in this problem ? 


#2 Mihail Butnari

Mihail Butnari
  • Members
  • 2 posts

Posted 28 September 2018 - 03:14 AM

admins please help me to resolve this problem 



#3 Micha Knorpp

Micha Knorpp
  • Members
  • 173 posts
  • LocationGermany, BW

Posted 11 October 2018 - 04:41 AM

Did you activate and configure the MSAD auth scheme in the box config -> infrastructure services -> authentication service?

have you checked if MSAD auth works at all? You can use the phibstest command from the CLI to test it. have a look at the KB for details, or see the hints on the CLI when you type in "phibstest".


regards,
-micha-