Jump to content


Photo

Anybody running 8.0.2?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 JeWe

JeWe
  • Members
  • 116 posts

Posted 03 January 2020 - 10:01 AM

Hi,

 

as I crashed badly installing 8.0.1 on our F400, (see here for several problems: https://community.ba...grading-to-801/ ), I'm interested if anybody already runs 8.0.2 ?

 

I'l try next week but maybe I can get valuable hints before...

 

Regards

Jens

 



#2 Jaroslav Hnátík

Jaroslav Hnátík
  • Members
  • 11 posts

Posted 03 January 2020 - 04:50 PM

Hi. we just upgrade to 8.0.2. from 8.0.1. For our deployment 8.0.1 work correctly, but after upgrade to 8.0.2 we have same issue with DHCP which is descibed in the post.

DHCP stop response on VLAN.



#3 JeWe

JeWe
  • Members
  • 116 posts

Posted 06 January 2020 - 10:03 AM

Thanks for your response.

 

As you describe these problems, have you read the release notes?  

https://campus.barra...2-release-notes

 

Header reordering is activated / deactivated?



#4 Ed Ellks

Ed Ellks
  • Members
  • 3 posts

Posted 08 January 2020 - 12:40 PM

Yes, I have one F380 and two F80's running 8.0.2.  I used the USB stick method which re-partitioned each unit and loaded the saved configuration during upgrade.  Didn't have any issues upgrading any of them.  



#5 JeWe

JeWe
  • Members
  • 116 posts

Posted 29 January 2020 - 03:27 AM

I updated our F400 two days ago and can tell this:

 

- (Our) DHCP issues we encountered in 8.0.1 are gone, works fine

- DC Agent Communication failed (Event says 'Failed to receive WELCOME'). Seems to work anyway, support told me this is a already known bug.

- Update view in dashboard is broken. Though updates are activated, dashboard shows they are not. Solution: Deactivate and activate again.

- SSL issue in auth-log. Could not load cert file. Have to investigate here, maybe another problem.

 

Hope, this helps anyone!